Michael Jackson az 1982-es Budweiser Superfesten

Michael Jackson nem nagyon járt zenei fesztiválokra fellépni, azonban mégis előfordult egy alkalommal, amikor a szerencsések láthatták egy fesztiválon, mégpedig meglepetésként – úgy, hogy nem is volt benne a hivatalos programban. 1982-ben, a Budweiser Superfesten történt a dolog. Michael albumainak akkori producere Quincy Jones jazz zenész volt az utolsó fellépő, de hirtelen ötlettől vezérelve saját száma előtt felhívta Michaelt a színpadra, aki spontán beszállt a műsorba a Stuff Like That című Quincy Jones szám erejéig . A fáma szerint Michaelen kívül Ashford & Simpson, Patti Austin, James Ingram és Michael testvére, Marlon volt a színpadon az előadás alatt. Állítólag létezik videófelvétel a teljes fellépésről, de eddig sajnos nem szivárgott ki – egy kicsi részlet kivételével, amelyet egy MJ interjú közben vágtak be, de a zene ebben sem hallatszik:

Pár fotó (nagyításhoz kattints a képre!):

Budweiser Superfest '82 3Budweiser Superfest '82 2Budweiser Superfest '82 6Budweiser Superfest '82 5Budweiser Superfest '82 4Budweiser Superfest '82 1Budweiser Superfest '82 7

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Korabeli újságcikk, amiben említik a dolgot – igaz azt írják, hogy Michael nem énekelt, ami a fenti videófelvétel és fotók alapján egyértelműen téves információ (nagyításhoz kattints a képre!).

Budweiser Superfest '82 cikk Budweiser Superfest '82 cikk 2

Reklámok

Posted on szeptember 11, 2013, in Michael Jackson and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink. 2 hozzászólás.

  1. A fotókat már ismertem, de azt nem tudtam, hogy ehhez az eseményhez tartoznak. Az újságcikk róla meg teljesen ismeretlen számomra.
    Mindig tanul az ember…köszi.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: