Roger Taylor szerint már csak Michael Jackson vagyonzelője áll a Mercury-MJ duettek útjában

A Queen dobosa, Roger Taylor szerint már csak Michael Jackson vagyonkezelője áll az útjában annak, hogy megjelenhessenek azok a duettek, amelyeket Jackson és Freddie Mercury együtt vett fel az 1980-as évek elején.

„Freddie és Michael sosem fejezték be a dalokat, mert a Queennek el kellett mennie Los Angelesből turnézni. Brian [May] és én dolgoztunk rajtuk, ami azt jelenti, hogy meg fognak jelenni, mint Queen és Michael Jackson – remélhetőleg… Ha Michael Jackson vagyonkezelője végre mozgásba hozza a seggét.” – nyilatkozta Taylor a Mojo magazinnak.

Roger Taylor

Roger Taylor

Posted on szeptember 30, 2013, in Michael Jackson and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink. 8 hozzászólás.

 1. Várni, mindig csak várni…..:( Elgondolkodhatna Estate már igazán. Jó szöveg volt Taylor-tól. Kicsit dühös….nem ok nélkül, én is az vagyok. 😦
  Nem értem különben, és úgy szeretnék mögé látni a dolgoknak, hogy mi a mozgatórugója úgy egyáltalán annak, amik mostanság történnek MJ hagyatéka körül.

  • Én úgy gondolom azért valamilyen előzetes engedéllyel csak rendelkeznek már, mert különben nem öltek volna bele munkát. Szerintem az Estate a megfelelő időpontra vár, amit befolyásolhat, hogy ők mikor akarják a következő MJ albumot (amin Timbaland dolgozik) megjelentetni.

   • De akkor szerintem a találgatások legjobb ellenszere az őszinteség. Nem kommunikálnak ezek senkivel? Nem velünk kellene, hanem mondjuk itt fent Roger Taylor-ral, meg a többivel, aki részt vett ebben. Gondolom szeretne valami profitot látni már az évekkel ezelőtt elvégzett munkája után mind. Nagyon nem jó ez a titkolózás Estate részéről. Csak minimális infó, és akkor nincs ez a durva beszólás itt fent.

 2. A Queen már 2002-ben is ki akarta adni ezeket a dalokat egy Queen box-set-en, de nem jött össze.

 3. “Queen’s Brian May told Q magazine in 1998 that he tried to finish the three Freddie/Michael songs, but didn’t know how.”

 4. “May and Roger Taylor are reported to have recorded backing vocals Freddie/Michael demo in 2002, for inclusion on queen box-set – however, copyright difficulties meant the track couldn’t be released.”

 5. Köszi az infót, Zsolt! Ezek szerint MJ nem egyezett bele 2002-ben? Mert más szerzői jogi problémára nem tudok gondolni. Gondolom nem Freddie Mercury oldaláról volt a vétó.

 1. Visszajelzés: Talán háromnál több Freddie Mercury-Michael Jackson dal is kiadásra kerül? | Michael Jackson Zene Blog

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: