Részletek az új Michael Jackson albumról!

Damien Shields blogja néhány új információval szolgált az új Michael Jackson albumról, amiről itt már nálam is esett szó. Damien beszélt Dr. Freeze-zel, azzal a producerrel, aki az Invincible albumon dolgozott együtt Michaellel a Break of Dawn című dal szerzőjeként és producereként.

Dr. Freeze elmondása szerint az album megjelenése 2014 tavaszán várható, ami azt jelenti, hogy a Sony nem követi el még egyszer azt a hibát, mint az első posztumusz album, a Michael esetében, ahol elnagyolták, összecsapták a produkciós munkát csak hogy a karácsonyi piacra ki tudják dobni 2010-ben. Arról is biztosította Damient, hogy a sokat vitatott Cascio dalok közül egy sem fog helyet kapni ezen az új kiadványon. (A Cascio dalok hitelességét sok rajongó megkérdőjelezi – sokak szerint nem MJ hallható a felvételeken.)

Az album “akkor és most” tematikájú lesz, azaz minden dalnak megjelenik majd rajta az eredeti demója és egy új, modern remixe.  Freeze elmondta, hogy azok közül a dalok közül, amiken ő dolgozott Michaellel kettő – a Place With No Name és a Blue Gangsta – kerül fel az albumra. Arról nem tudott beszámolni, hogy mely producerek dolgoznak az albumon, de magától Timbalandtól már tudjuk, hogy ő igen.

További esélyes dalok: Slave To The Rhythm, Do You Know Where Your Children Are, I Was The Loser, Escape, She Was Lovin’ Me, Can’t Get Your Weight Off Of Me – de mindez természetesen ebben a fázisban még nem végleges.

Dr. Freeze és Michael

Dr. Freeze és Michael

Reklámok

Posted on október 8, 2013, in Michael Jackson and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. 13 hozzászólás.

 1. Akkor úgy tűnik ezen lesz a Chicago 1945 és lehet a Queen duettek is. Mivel elképzelhető, hogy William Orbitot azért kérték fel, hogy a dalok új verzióját elkészítse.

  • Orbitot tudtommal a Queen kérte fel. Szerintem az egy külön projekt. Ha az MJ album 2014 tavaszán jelenik meg, akkor karácsonyra akár ki is jöhetnének a Mercury dalok.

   • Próféta szóljon belőled! 😛 Elég is lenne erre az albumra szerintem az új dalok, a demók és a remixek, a duett Freddie-vel valahogy nem illik a sorba.

   • Zsolt Breitner

    Értem, hát akkor majd meglátjuk. Az a baj, hogy már valószínűleg felét ismerjük a daloknak, mert már rég kiszivárogtak.

 2. Zsolt Breitner

  Állítólag Októberben adják ki a Queen dalokat

 3. Az igaz, hogy sokat ismerünk már belőlük, de az internetes kiszivárogtatás nem olyan, mint egy hivatalos kiadvány. Azt csak a keménymagos rajongók ismerik, míg ha hivatalosan kiadják, akkor az (remélhetőleg) megfelelő promóciót kap, a rádiók is játsszák stb. Kár lenne olyan dalokat parlagon hagyni, mint a Blue Gangsta vagy a Slave To The Rhythm csak mert már kiszivárogtak.

 4. Októberben jön a duett album? Mááááris? Most? Ezek szerint Taylor beszólása hatásos volt! De jó! 😛

 1. Visszajelzés: A Sony Xperia Z2-n jelenik meg először az új Michael Jackson album | Michael Jackson Zene Blog

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: