Lupita Nyong’o Michael Jacksonhoz hasonlítja karakterét a 12 év rabszolgaságban

Nagy sikereket arat a mozikban és a díjkiosztó gálákon is a 12 év rabszolgaság című amerikai film. Egyik szereplője, Lupita Nyong’o, aki Patsey-t formázza meg a filmben karakterét Michael Jacksonhoz hasonlította: “Van valami nagyon Michael Jacksoni Patsey-ban – az a gyermeki lélek amivel ő mindig rendelkezett.” – mondta a Dazed and Confused februári számában. Hozzátette: “Patseynak elvették a gyerekkorát hirtelen, amikor szexuálisan éretté vált.”

Nyong’o-t egyébként Oscar díjra is jelölték ezért a szerepért a legjobb női mellékszereplő kategóriában, s a film számos más kategóriában (többek között a legjobb film kategóriában) is kapott jelölést.

További mozi karakterek, amelyeket Michaelhez szoktak hasonlítani: Ollókezű Edward, Willy Wonka alakja a Charlie és a csokigyárban (bár ez utóbbival a rendező, Tim Burton nem értett egyet mondván, hogy Michael szerette a gyerekeket, Wonka azonban nem szereti), Jim Carrey karaktere a Truman Show-ban (itt maga a rendező hozta ezt a hasonlatot).

Lupita Nyong'o

Lupita Nyong’o

Forrás: http://uk.eonline.com/news/499539/lupita-nyong-o-michael-jackson-s-childlike-quality-inspired-12-years-a-slave-character?cmpid=rss-000000-rssfeed-365-celebritynews&utm_source=%23VBT+&utm_medium=Twitter&utm_campaign=rss_celebritynews

Reklámok

Posted on január 17, 2014, in Michael Jackson and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink. Hozzászólás.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: