Quincy Jones elnézést kért

Kapcsolódva az előző bejegyzéshez. Quincy Jones tegnap ezt a Twitter üzenetet tette közzé.

Magyarul:

“Néhány hétvégével ezelőtt a hat lányom (akikre nagyon büszke vagyok) félrevont egy “családi beavatkozásra” néhány buta dolog miatt, amiket két interjúban mondtam a közelmúltban és… MEGTANULTAM A LECKÉT! Hadd mondjam el, hogy nagyon hálás vagyok a lányaimnak, mert nem félnek kiállni az apjuk ellen. Nem vagyok tökéletes és nem félek attól, hogy kimondjam. És elnézést kérek és nem félek kimondani.

Amikor elég szerencsés vagy ahhoz, hogy egy ilyen hosszú és őrült életet élj (és csak nemrég hagytad abba az ivást – három évvel ezelőtt!) akkor néhány esemény bizonyos részletei (amelyek NEM festenek teljes képet a szándékaimról vagy az élményeimről) egyszerre rohannak meg, de még 85 évesen sem lehet kifogást találni erre a “szóhányásra” és gyalázkodásra. Az egyik legnehezebb dolog ebben a helyzetben az, hogy ez a gyalázkodás ellentétben áll azokkal az igazi üzenetekkel, amiket próbáltam átadni a rasszizmusról, egyenlőtlenségről, homofóbiáról, szegénységről… akármiről. És természetesen én ezt nem szeretném. Privát már megkerestem a barátaimat, de amikor a nyilvánosság előtt éled az életed, akkor felelősséged van arra, hogy példát mutass és mivel én a nyilvánosság előtt élem az életemet szerettem volna nyilvánosan is elnézést kérni.

Elnézést kérek mindenkitől, akiket a szavaim megbántottak és különösen elnézést kérek azon barátaimtól, akik még velünk vannak és azoktól is, akik már nincsenek. Ezek a barátok olyanok nekem, mint a vér szerinti családom. Kedves családomnak és barátaimnak… köszönöm a kegyességeteket. Köszönöm, hogy rám szóltatok, amikor egyértelműen hibáztam… sokat hibáztam. Még ha néha nehéz is szembenézni a kritikával vagy bírálattal (különösen nyilvánosan) akarom, hogy tudjátok, hogy meghallottam. MINDNYÁJATOKAT meghallottam… és köszönöm. Tehát arra bátorítalak benneteket, hogy növekedjetek velem és gyerünk előre. Szeretettel, egy 85 éves görbelábú ember, aki még mindig tanul a hibáiból.”

Reklámok

Posted on február 23, 2018, in Michael Jackson and tagged , . Bookmark the permalink. 1 hozzászólás.

  1. Még amikor ez a mocskos interjú megjelent olvastam egy cikkben, hogy a saját lánya úgy becézi a saját apját, hogy “LL QJ” (Loose Lips Quincy Jones), ami kb annyit jelent, hogy mindig bajba kerül, mert túl sokat beszél. Ciki egy kicsit nem?
    Nem is értem, hogy miért a lányainak kellett felébreszteni a lelkiismeretét, és miért közel 1 hónap után vallja be, hogy idióta volt? A zenetörténelem szégyene ez az ember.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: