Még többet a ma esti/éjszakai MJ hologramról…

Idézetek a Las Vegas-i kritikus Robin Leach egy cikkéből, amelyben a Billboard Music Awards ma esti Michael Jackson élményéről ír:

“Olyan, mintha még mindig élne. Teljesen valósághű. Abszolút hátborzongató. Azokat, akik csak egy kicsit is láttak belőle annyira elöntötték az érzelmek, hogy elkezdtek sírni. Azért sírnak, mert olyan, mintha nem halt volna meg.”

“Két évig fejlesztették és további hat hónapra volt szükség ahhoz, hogy előkészítsék erre a tévés premierre. Ez messze, messze túlmutat egy hologramon. Messze, messze túlmutat a 3D technológián. Ez még csak nem is digitális. Sokkal fejlettebb annál és egy teljesen új eljárás.”

A díjátadót szervező Dick Clark Productions egyik vezetője:

“Ez a legérzelmesebb pillanat 40 éves tévés pályafutásunk alatt, amit valaha színpadra állítottunk. Az a kevés ember, aki már látta az arénában elkezdett sírni – annyira erőteljes. A nézők nem fognak hinni a szemüknek. Olyan, mintha még mindig élne és a karrierje csúcsán lenne.”

Két DJ nyilatkozata, akiknek volt lehetősége megnézni a főpróbát:

“10 másodpercen belül remegtem. Aztán elkezdtem sírni. Michael élt. Libabőrös lettem. Olyan valóságos volt, mint amilyennek életében utoljára láttam.”

“Nem mondhatom meg mit fog csinálni, de a rajongói innentől kezdve sosem fogják elhinni, hogy meghalt. Olyan négy perc lesz, amit soha nem fognak elfelejteni.”

A cikk szerint a jelenet alapját egy olyan felvétel képezi, amit L.A. Reid akkor vett fel Jacksonról, amikor a most megjelent Xscape album egyik dalán, a Slave to the Rhythm-ön dolgoztak a stúdióban 1989 körül.

Online a műsort itt lehet majd nézni annak, aki fent tud maradni hajnali 1-ig, mert magyar idő szerint akkor kezdődik: http://www.watchbbma2014.com/

Itt pedig a díjátadó egy másik fellépője, Ludacris beszél arról a főpróba után, hogy a Michael Jackson blokktól mindenki el fogja dobni az agyát:

Posted on május 18, 2014, in Michael Jackson and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. Hozzászólás.

Hozzászólás